Regionální potravina Olomouckého kraje 2025 zná své vítěze

 Regionalni-potravina-olomoucky-kraj

 

Hodnotitelská komise se sešla v Olomouci a značku Regionální potravina Olomouckého kraje navrhla pro rok 2025 udělit těmto výrobkům:

KATEGORIE

VÝROBEK A VÝROBCE

Masné výrobky tepelně opracované

TLAČENKA

BLUDOVSKÁ A.S.

Masné výrobky trvanlivé, tepelně neopracované, konzervy a polokonzervy, čerstvé maso a masné polotovary

 

RYCHLEBSKÉ JERKY – KOŘENEC

BORIS ČERMÁK, SKOROŠICE

STÁJE RYCHLEBY

Sýry včetně tvarohu

 

TVAROH TUČNÝ

BC. MAREK ŠIMŠA, VILÉMOV

MINIMLÉKÁRNA VILÉMOV

Mléčné výrobky ostatní

 

Zakysaná smetana 33 %

ZEMĚDĚLSKÉ DRUŽSTVO SENICE NA HANÉ

Pekařské výrobky včetně těstovin

 

PERNÍČEK S POVIDLY

DOBROTY SOCIÁLNÍ PODNIK

Cukrářské výrobky včetně cukrovinek

JÁDROVÝ ROHLÍČEK

ING. MIROSLAV KAPOUN, KOJETÍN

KAVÁRNA ALEX


Nápoje

 

Polotmavý 12 LEŽÁK

PIVOVAR CHORS

Ovoce a zelenina ve zpracované nebo čerstvé formě

 

RAJČATA SNACK – ODRŮDA SWEETELLE

ZEMĚDĚLSKÉ DRUŽSTVO HAŇOVICE

Ostatní

MEDOVÁ ZMRZLINA

ING. MARTINA KLUSÁKOVÁ, ŠUMPERK

CUKRLE

Úplné znění tiskové zprávy najdete zde:  https://regionalnipotravina.gov.cz/novinky/aktuality/1078

Všem výhercům gratulujeme smile

 

 

uživatelský obsah - vždy jako první článek!!!

Kontaktujte nás

Okresní Agrární komora Šumperk

Jílová 1550/1

787 01  Šumperk

E: oaksumperk@seznam.cz

T: 778 715 429

Napište nám

Partneři

Renomia-agro_znacka

    Logo-kis_2