Regionální potravina Olomouckého kraje 2025 zná své vítěze
Hodnotitelská komise se sešla v Olomouci a značku Regionální potravina Olomouckého kraje navrhla pro rok 2025 udělit těmto výrobkům:
KATEGORIE |
VÝROBEK A VÝROBCE |
Masné výrobky tepelně opracované |
TLAČENKA BLUDOVSKÁ A.S. |
Masné výrobky trvanlivé, tepelně neopracované, konzervy a polokonzervy, čerstvé maso a masné polotovary |
RYCHLEBSKÉ JERKY – KOŘENEC BORIS ČERMÁK, SKOROŠICE STÁJE RYCHLEBY |
Sýry včetně tvarohu |
TVAROH TUČNÝ BC. MAREK ŠIMŠA, VILÉMOV MINIMLÉKÁRNA VILÉMOV |
Mléčné výrobky ostatní |
Zakysaná smetana 33 % ZEMĚDĚLSKÉ DRUŽSTVO SENICE NA HANÉ |
Pekařské výrobky včetně těstovin |
PERNÍČEK S POVIDLY DOBROTY SOCIÁLNÍ PODNIK |
Cukrářské výrobky včetně cukrovinek |
JÁDROVÝ ROHLÍČEK ING. MIROSLAV KAPOUN, KOJETÍN KAVÁRNA ALEX |
|
Polotmavý 12 LEŽÁK PIVOVAR CHORS |
Ovoce a zelenina ve zpracované nebo čerstvé formě |
RAJČATA SNACK – ODRŮDA SWEETELLE ZEMĚDĚLSKÉ DRUŽSTVO HAŇOVICE |
Ostatní |
MEDOVÁ ZMRZLINA ING. MARTINA KLUSÁKOVÁ, ŠUMPERK CUKRLE |
Úplné znění tiskové zprávy najdete zde: https://regionalnipotravina.gov.cz/novinky/aktuality/1078
Všem výhercům gratulujeme 